Ruoka on aina ollut lähellä sydäntäni ja rakkaus ruoanlaittoon syntyi jo nuorena. Opiskelin heti peruskoulun jälkeen kokiksi, josta urani ravintolamaailmassa alkoi. Nyt olen työskennellyt alalla 13 vuotta ja kokemusta löytyy erilaisista ravintoloista, yrittäjyydestä ja tapahtumista.
Vuonna 2022 päätin perustaa cateringpalvelun, joka tarjoaa asiakkailleen enemmän kuin vain hyvää ruokaa. Tiesin, että ruoka voi olla taiteen muoto ja tämä oli yksi yritykseni peruspilareista. Tavoitteeni oli, että asiakkaani voivat nauttia ruoasta jokaisella aistillaan ja tarjoilut ovat yhdistelmä ainutlaatuisia makuja ja visuaalisia kokemuksia.
Käyn vuosittain Thaimaassa hakemassa inspiraatiota ja päivittämässä oppejani, sillä rakastan ideoida uusia annoksia sekä kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä. Valmistamani ruoat menevät aina maku edellä, mutta vain kauniilla esillepanoilla muodostuu kokonaisuus, jota voin ylpeänä esitellä Coco Catering -nimen alla. Tarjottavani ovat usein sormisyötäviä, sillä niissä makujen ja estetiikan yhteisvaikutus on parhaimmillaan. Pyrin kuitenkin räätälöimään menut aina asiakkaideni tarpeiden ja tapahtuman luonteen mukaisesti.
Olen aina ajatellut, että samalla tavoin kuin musiikki ja taide, myös ruoka yhdistää ihmisiä. Oman cateringyritykseni kautta pystyn valmistamaan asiakkailleni ruokaa, joka tarjoaa elämyksiä, herättää keskustelua ja luo tarinoita eteenpäin kerrottavaksi.
Coco Catering on minun tapani ilmaista rakkauteni ruokaan. 🥥